Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2019. 09:35   >>  09:34

ZAMJENA ZA KAZINSA

Dvajt Hauard ponovo u Lejkersima

Američki centar Dvajt Hauard vratiće se u Los Anđeles Lejkerse.

Hauard će biti novi centar "jezerdžija", koji su bili primorani da usljed povrede Demarkusa Kazinsa pronađu zamjenu.

Oni su obavili treninge i razgovore sa njim, Žoakimom Noom i Morisom Spejtsom, ali se na kraju odlučili za košarkaša koji je za njih nastupao tokom sezone 2012/2013.

Američki mediji objavili su da će Hauard u Lejkersima biti na svojevrsnoj probi, preciznije da će imati negarantovan ugovor, tako da u svakom trenutku može da bude otpušten ako se bude loše ponašao.

To su uradili zbog negativnog iskustva iz sezone 2012/13, kada je Hauard činio tandem sa Kobijem Brajantom i na 76 mečeva imao dobar učinak (najbolji skakač lige, izabran u treću idealnu petorku), ali uz brojne probleme u odnosima sa saigračima i trenerima.

33-godišnji Hauard, koji je nastupao još i za Memfis, Vašington, Šarlot, Atlantu, Hjuston i Orlando, činiće centarski tandem sa Džavejlom Mekgijem.

Hauard je osam puta bio Ol-star, pet puta se našao u najboljem timu sezone, a najbolji defanzivac godine bio je triput.

Iskusni centar je trenutno igrač Memfisa, ali će ta franšiza otkupiti njegov ugovor i učiniti ga slobodnim igračem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније