Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 08. 2019. 23:14 >> 16:12

POPOVIČ SAOPŠTIO SPISAK

Otpao i Kuzma, poznato 12 igrača SAD

Selektor košarkaške reprezentacije SAD Greg Popovič usljed povrede Kajla Kuzme odredio je danas 12 igrača koji će nastupati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kini.

U timu koji je otišao na pripreme u Australiju i tamo zabilježio po pobjedu i poraz bilo je 13 igrača, međutim sa spiska igrača za Mundobasket "otpao" je Kuzma zbog povrede lijevog članka.

Na spisku igrača su Harison Barns (Sakramento), Kris Midlton (Milvoki), Bruk Lopez (Milvoki), Džejlen Braun (Boston), Markus Smart (Boston), Džejson Tejtum (Boston), Kemba Voker (Boston), Donovan Mičel (Juta), Mejson Plamli (Denver), Majls Tarner (Indijana), Džo Heris (Bruklin) i Derik Vajt (San Antonio).

Svjetsko prvenstvo u Kini počeće 31. avgusta, a selekcija SAD brani trofej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније