Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 08. 2019. 18:47 >> 18:46
3

MITROVIĆ ZADOVOLJAN

"Lijepo je ući u prvenstvo pobjedom"

U izuzetno teškoj smo grupi, to je očigledno, a naš stav je isti - spremamo se za svaku utakmicu i probaćemo da damo maksimum, kazao je selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović.

Muška seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Poljsku 70:65 (15:13, 12:15, 24:18 i 19:16), u posljednjem, trećem kolu pripremnog turnira u Kini.

To je drugi trijumf crnogorskih košarkaša, nakon što su na startu turnira slavili i protiv Irana 89:77. Upisali su i poraz od Nigerije 89:86.

"Utakmica u dobrom ritmu, sa dobrim stvarima i greškama. Ocjena - zadovoljavajuća, a lijepo je ući u prvenstvo pobjedom", kazao je Mitrović.

Crnogorskim košarkašima turnir u Kini posljednja je provjera pred šampionat svijeta, koji će u toj državi biti održan od 31. avgusta do 15. septembra.

"Mislim da smo kvalitetno radili, da smo se adaptirali. Malo su nas poremetile povrede, posebno Ivanovića. Nije to strašna povreda, ali remeti ga da uđe u ritam utakmica", dodao je Mitrović.

Crna Gora će u debitantskom nastupu igrati u grupi sa Novim Zelandom, Grčkom i Brazilom. 

"Pričalo se o Novom Zelandu kao autsajderu, a oni su pobijedili Italiju, igrali odlično sa Srbijom i Francuskom. Brazil je skoro bez poraza odigrao pripremne mečeve, Grčka favorit za medalju. U izuzetno teškoj smo grupi, to je očigledno, a naš stav je isti - spremamo se za svaku utakmicu i probaćemo da damo maksimum", zaključio je Mitrović.

Prvi meč odigraće 1. septembra protiv Grčke (14.00).

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније