Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina; Objavila: M.M ]

28. 08. 2019. 13:54   >>  13:58 2

PRIPREME ZA MUNDOBASKET

Vučević: Crna Gora spremna za start SP

Košarkaška reprezentacija Crne Gore napredovala je u odnosu na turnir u Francuskoj i spremno dočekuje start šampionata svijeta u Kini, kazao je centar Nikola Vučević.

Crnogorski košarkaši doputovali su u Nanđing, gdje će igrati grupnu fazu Mundobasketa.

"Napredovali smo iz meča u meč, u Kini smo bili bolji nego na turniru u Francuskoj. Mislim da smo se dobro spremili, imamo još nekoliko treninga, ali i fizički i taktički izgledamo sasvim dobro", rekao Vučević.

As Orlanda, komentarišući tandem sa Bojanom Dubljevićem, kazao je da obojica znaju da igraju za ekipu.

"Možemo da pomognemo timu, dajemo koševe, ol-raund smo igrači. Mislim da smo dobar tandem, da ćemo dobro da sarađujemo, ali i kao tim smo dobri. Selektor je dosta rotirao, igrale su različite petorke, a sve je bilo sasvim u redu", kazao je Vučević.

On je istakao da Crna Gora respektuje Grčku, ali da će ići na pobjedu.

„Treba biti realan - nama su najvažnije utakmice sa Novim Zelandom i Brazilom. Novozelanđani su nezgodni, fizički jaki, igraju brzo, dosta šutiraju. Brazil je opasan, vidjelo se to i u našem duelu u Francuskoj, iako ni mi ni oni nismo bili kompletni. Vidjećemo, daćemo sve od sebe, borićemo se, to je sigurno", rekao je Vučević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније