Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

05. 10. 2019. 14:05   >>  14:05

EVROLIGA

Majk Džejms MVP prvog kola

Završeno je i prvo kolo ovogodišnjeg izdanja košarkaške Evrolige, a za najkorisnijeg igrača proglašen je član moskovskog CSKA, Majk Džejms.

Majk Džejms je posle neuspešne epizode u Armaniju potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve i već na prvoj utakmici zabeležio 28 indeksnih poena.

On je u pobjedi CSKA nad Valensijom (96:71) učestvovao sa 20 poena i 5 asistencija i to bez promašaja iz igre poslije sedam upućenih šuteva na koš španskog tima.

Tako je Majk Džejms od strane Evrolige proglašen za najkorisnijeg igrača prvog kola i to tik ispred srpskog košarkaša Vladimira Lučića.

Vladimir Lučić je poslije trijumfa Bajerna nad Armanijem u četvrtak bio najkorisniji igrač prvog kola sa 26 indeksnih poena i u poziciji da osvoji titulu najkorisnijeg igrača prvog kola je bio sve do petka uveče.

Najbolji poenter prvog kola je bio Nikola Mirotić koji je za Barsu protiv Efesa ubacio 24 poena, a najbolji skakač je bio Dešon Tomas.

Albin Martin Hermanson je imao devet asistencija u prvom kolu, Fakundo Kampaco osam, dok je Jusufa Fal iz Baskonije protiv Žalgirisa imao pet blokada i u tome je bio najdominantniji igrač prvog kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније