Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 10. 2019. 20:23   >>  20:23

ABA LIGA

Pobjeda Partizana u Laktašima

Košarkaši Partizana pobjedom su počeli takmičenje u ABA ligi, pošto su danas u gostima pobijedili Igokeu sa 75:73 (26:25, 17:13, 19:19, 13:16).

Crno-bijele su do pobjede vodili Ognjen Jaramaz sa 13 i Kori Volden sa 11 poena, devet je dodao Novica Veličković, a Stefan Birčević i Nikola Janković po osam.

U poraženom timu najbolji je bio Rašad Von sa 22 poena.

Partizan je od početka meča bio u prednosti koja je bila i dvocifrena i čuvao je sve do polovine posljednje dionice kada je Igokea, zahvaljujući raspoloženom Vonu, uspjela da povede (69:68).

Seriju Igokee od 9:0 prekinuo je Gordić trojkom, a 69 sekundi prije kraja trojku je postigao i Nikola Janković i odvojeo svoju ekipu na plus četiri (70:74).

Vaidas Karinijauskas je nakon toga imao tri slobodna bacanja, ali je pogodio samo jedno, potom je Gordić izgubio loptu, da bi Evans 20 sekundi prije kraja doveo Igokeu na samo minus jedan.

Volden je potom pogodio jedno slobodno bacanje, a Igokea nije iskoristila posljednji napad i tako je propustila šansu da odvede meč u produžetak.

Partizan u utorak dočekuje Tofaš u drugom kolu Evrokupa, dok će u narednom kolu ABA lige gostovati Primorskoj. Na drugoj strani, Igokea u drugom kolu regionalnom takmičenju ide u goste Mornaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније