Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 09. 2013. 19:15 >> 19:15

POČINJE TRENERSKU KARIJERU

Đuro Ostojić vodiće kadete Budućnost Volija

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Đuro Ostojić novi je trener kadetske selekcije Budućnost Volija.

"Đuro Ostojić novi je trener kadetske selekcije. Bivši reprezentativac i igrač našeg kluba vratio se u Budućnost Voli da počne trenersku karijeru", saopšteno je iz podgoričkog kluba.



"Po završetku igračke karijere, i malog odmora od košarke, vraćam se mojoj prvoj ljubavi, sada već na sasvim drugačiji način. Odlučio sam da prvi stepenik u novoj karijeri bude rad sa dječacima Budućnosti, kluba koji izuzetno dobro funkcioniše posljednjih godina. Želja mi je da svoje iskustvo i znanje koje sam stekao u radu sa mnogim trenerima prenesem mladim igračima i da pomognem mom bivšem klubu da privuče što više djece u našu školu košarke koja je iznjedrila mnoge velike košarkaše", izjavio je Ostojić.

On je igračku karijeru počeo u Mornaru, a potom je dvije sezone proveo u Budućnosti. Igrao je još u Lovćenu, Partizanu, Breoganu, Bešiktašu, PAOK-u, Gravlenu, i Paneliniosu. U dresu reprezentacije Srbije i Crne Gore igrao je na Prvenstvu Evrope (2003), i Olimpijskim igrama (2004).

Direktor mlađih kategorija Budućnosti Dragan Vukčević kazao je da ga raduje dolazak Ostojića i da će sigurno moći da prenese svoje veliko znanje i unaprijedi rad sa izuzetno nadarenom kadetskom ekipom.

"Budućnost Voli ima najbolju školu košarke i najozbiljnije od svih u Crnoj Gori radimo sa mlađim kategorijama, a to dokazuju to i rezultati. Prošle sezone, prvaci Crne Gore postali su juniori, kadeti i mlađi pioniri, mada smo u svim tim kategorijama imali najmlađe selekcije", kazao je Vukčević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније