Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 10. 2019. 12:32 >> 12:29

SPEKTAKL U BARU

Pavićević: Očekujem utakmicu na jedan šut

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da će njegova ekipa uraditi sve da predstojeći meč protiv Partizana bude spektakl i naveo da očekuje da će utakmica biti neizvjesna, na jedan šut.

"Kao i uvijek kad u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Prije svega, tu mislim na jednu pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina. Očekujem da utakmica, kao i naše prethodne u ABA ligi, bude nezvjesna, na jedan šut", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara dočekuju sjutra Partizan u utakmici trećeg kola ABA lige.

Ekipa iz Bara je novu sezonu u regionalnom takmičenju počela sa dvije pobjede, dok je Partizan u prošlom kolu poražen od Primorske i ima skor 1/1.

"Najlakše je pripremiti takve mečeve, u kojima su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dijela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno. Rezultati pokazuju da su uigrani i da su spremno dočekali sezonu, što se ne može za nas reći", rekao je Pavićević.

On je dodao da ekipa još nije odradila kompletan trening sa svim igračima, pošto su se na odsustva zbog reprezentativnih obaveza nadovezale povrede i bolesti.

"Rekao bih da kaskamo za ostalim ekipama. Ipak, nadam se da ćemo se 'skupiti' za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkijerija", rekao je trener Mornara.

Košarkaš Mornara Milko Bjelica rekao je da njegova ekipa poslije dvije vezane pobjede u ABA ligi bila u dobrom ritmu, ali da je onda uslijedio poraz u Rigi.

"Očigledno je putovanje ostavilo traga. Mislim da imamo dovoljno vremena da se pripremimo za meč s Partizanom i da se u najboljem svjetlu prikažemo barskoj publici. Naboj će biti veći nego na drugim utakmicama, s obzirom da dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi, ali goste ćemo dočekati maksimalno spremni", rekao je Bjelica.

Utakmica se igra sjutra od 17.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније