Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 10. 2019. 20:43 >> 20:43
7

MITROVIĆ O MIROTIĆU

Učinili sve da igra za Crnu Goru

Izjava košarkaša Nikole Mirotića da je, dok je bio u mlađim kategorija, postojala šansa da igra za reprezentaciju Crne Gore, ali da su u crnogorskoj selekciji procijenili da nije dovoljno dobar, ponovo je probudila javnost oko teme za koju se mislilo da je odavno apsolvirana.

 

Sportski direktor Košarkaškog saveza Danilo Mitrović demantuje igrača Barselone, uz podsjećanje da su u savezu svojevremo učinili sve kako bi Mirotića privoljeli da igra za našu selekciju.

"On se kao punoljetan odlučio da igra za Španiju i uprkos svim pokušajima da ga privolimo da igra za našu selekciju, on nije prihvatio i ne vidim razlog zašto on sad potencira tu priču", kazao je Mitrović.

Nakon svega, Mitrović kaže da su Mirotiću vrata reprezentacije i dalje otvorena.

"Pozivam Mirotića da bude član reprezentacije Crne Gore", zaključio je sportski direktor KSCG.

Marko Jaćimović, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније