Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 11. 2019. 09:22   >>  09:21

NBA LIGA

Dabl-dabl Vučevića u porazu od Pejsersa

Uprkos sjajnoj igri Nikole Vučevića, košarkaši Orlando Medžika poraženi su pred domaćom publikom od Indijane Pejsers – 109:102.

Ekipa s Floride kontrolisala je meč u prvom poluvremenu, ali su u drugom odigrali ispod svakog prosjeka i trijumf zasluženo ide Indijani.

Nikola Vučević odigrao je sjajnu partiju upisavši 18 poena i 17 skokova, efikasniji od njega bio je Evan Furnije sa 22 i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno za trijumf.

Pejsers je predvodio Domantas Sabonis sa 21 poenom, 16 skokova i 7 asistencija, dok su po 19 postigli Ti Džej Voren i Makolm Brogdon.

Košarkaši Milvoki Baksa slavili su na gostovanju protiv Oklahome Siti Tander – 121:119.

Fenomenalnu partiju ponovo je odigrao Janis Adetokumbo koji je u petom meču zaredom postigao 30 ili više poena.

Grčki košarkaš ovoga puta je ubacio 35 (13/19), uz 16 skokova, tri asistencije i po jedne ukradene lopte i blokade.

Adetokumbo je bio prilično ljut na poluvremenu na kojem su Baks gubili minimalnim rezultatom i na putu do svlačionice polomio je jednu reklamu.

To je urodilo plodom, pošto je Milvoki treću četvrtinu dobio rezultatom 37:24. Oklahoma je pokušala da se vrati u završnici, međutim nisu imali dovoljno goriva.

Pored Janisa odličnu partiju odigrao je Erik Bledso (25p i 9as), odnosno Bruk Lopez koji je na 25 sekundi do kraja pogodio odlučujuću trojku.

U poraženom sastavu Denis Šruder je postigao 25 poena, Šej Gildžes-Aleksandar je dodao 22, uz šest skokova i asistencija, dok je podbacio Danilo Galinari (14p – 4/17 iz igre).

Košarkaši Njujork Niksa izgubili su i osmu utakmicu u tek desetom meču. Bolji od njih u Medison Skver Gardenu bili su Klivlend Kavalirsi – 108:87.

 

Niksi su odigrali još jedan razočaravajući meč, imaju skor 2/10 i nalaze se na začelju Istoka.

Klivlend je do trijumfa predvodio Kolin Sekston sa 31 poenom, Kevin Lav je dodao 17, dok je ruki Darius Garland imao 12 i šest asistenacija.

Najefikasniji kod Niksa bio je Džulijus Rendl sa 20 poena i 16 skokova, Alonzo Trir je postigao 13, dok je Dotson ubacio 10.

Filadelfija 76ers savladali su Šarlot Hornetse 114:106.

Fila je utakmicu prelomila u trećoj četvrtinu u kojoj su postigli 35 poena, a primili svega 23. Hornetsi nisu uspeli da se vrate u posljednjem periodu i pobjeda je otišla Siksersima.

Džoel Embid ubacio je 18 poena, Furkan Korkmaz je imao 17, Tobajas Heris 14, a Trej Burk 12 poena.

Kod gostiju Kodi Zeler je ubacio 24, Devonte Grejem je ostvario dabl-dabl (19p i 10as), dok je Pi Džej Vašington postigao 15.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније