Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio. O.Z. ]

12. 11. 2019. 10:35 >> 10:34
1

DONČIĆ PONOVO SJAJAN

Lenard prvi put protiv Toronta, Boston nastavio seriju

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobijedili su noćas na svom terenu Toronto sa 98:88, pa sada obje ekipe imaju skor od po sedam pobjeda i tri poraza u NBA ligi.

Lu Vilijams bio je najefikasniji u pobjedničkoj ekipi sa 21 poenom, dok je Montrez Herel postigao 14 poena uz 11 skokova. Kavaju Lenardu je u prvoj utakmici protiv bivšeg kluba nedostajala asistencija za tripl dabl učinak, postigao je 12 poena, uz 11 skokova i devet asistencija. On je prošle sezone sa Reptorsima osvojio šampionsku titulu.

U ekipi iz Toronta najefikasniji je bio Paskal Sjakam sa 16 poena, 10 skokova i šest asistencija. Norman Pauel postigao je 15, a Fred Vanvlit 14 poena.

Košarkaši Bostona pobijedili su Dalas sa 116:106.

Seltikse su predvodili Kemba Voker sa 29 poena, od kojih tri ključne "trojke" u posljednjoj četvrtini i Džejlen Braun sa 25 poena i 11 skokova. Markus Smart u pobjedi je učestvovao sa 17 poena, Danijel Tejs sa 11, a Bred Vonamejker sa 10 poena.

Boston je ostvario osmu uzastopnu pobjedu poslije poraza u prvoj utakmici sezone protiv Filadelfije.

U ekipi Dalasa najbolji je bio Luka Dončić sa 34 poena, devet asistencija i šest skokova. Maksi Kleber dodao je 15 poena i osam skokova, a Dvajt Pauel i Džejlen Branson po 12 poena. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao.

Košarkaši Memfisa pobijedili su San Antonio sa 113:109. Džeren Džekson bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 24 poena, a Dilon Bruks postigao je 21. Srpski košarkaš Marko Gudurić u pobedi je učestvovao sa pet poena i četiri asistencije.

U ekipi San Antonija najefikasniji su bili Lamarkus Oldriž sa 19 i Rudi Gej sa 18 poena.

Poslije utakmice povučen je dres San Antonija sa brojem devet nekadašnjeg igrača te ekipe Tonija Parkera. On je postavljen pored dresova članova Velike trojke - Tima Dankana i Manua Đinobilija. Njih trojica su predvodili San Antonio do četiri od pet šampionskih titula i imaju najviše pobjeda kao trio u istoriji lige - 541.

Juta je pobijedila Golden Stejt sa 122:108 i nanijela mu deveti poraz, što je uz dvije pobjede Voriorsa njihov najlošiji start u istoriji lige. Jutu je predvodio Rudi Gober sa 25 poena i 14 skokova, Donovan Mičel postugao je 23 poena, a Majk Konli 22.

Golden Stejt je i dalje desetkovan povredama, a najefikansiji u toj ekipi bio je Dandjelo Rasel sa 33 poena i osam asistencija. To je njegova četvrta uzastopna utakmica sa najmanje 30 postignutih poena.

U ostalim utakmicama Hjuston je pobijedio Nju Orelans sa 122:116 i ostvario četvrtu uzastopnu pobjedu, a Minesota je pobijedila Detroit sa 120:114, u utakmici u kojoj se poslije povrede u ekipu Pistonsa vratio Blejk Grifin.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније