Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

13. 11. 2019. 09:13   >>  09:12 1

FIBA LŠ SAMO OPTEREĆENJE

Pavićević: Moramo da se fokusiramo na ABA ligu

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je nakon poraza od Peristerija u 5. kolu FIBA lige šampiona da ga protivnik igrom nije iznenadio i da je upozoravao svoje igrače da će šuteve za goste imati Vilijam Hečer koji je i odlučio pobjednika.

"Teško je poslije ovakvog poraza pričati, čestitam Peristeriju na pobjedi. Igrali su onako kako sam i očekivao, čvrsto u odbrani, disciplinovano u napadu. Čekali su i kaznili naše greške. Zadnjih pet minuta je promijenilo sliku o utakmici, jer do 35 minuta imali smo rezultat i igru i bili nadomak prve pobjede u FIBA ligi šampiona. Onda je na scenu stupio Amerikanac Hečer koga sam i na sastanku apostrofirao kao igrača koji će šutirati za ključne poene Peristerija. To se nažalost i desilo, naša odbrana na njemu je bila dekoncentrisana. Čovjek je riješio pobjednika u ovom meču, a ja nažalost nisam imao ni približno takvog igrača koji je mogao da preuzme na sebe odgovornost", prokomentarisao je nakon utakmice Pavićević, objavljeno je na sajtu barkog kluba.

Šef struke Mornara je naglasio da posebno brine 21 izgubljena lopta njegovog tima.

"Od toga 10 lopti izgubili su dva ponajbolja igrača Pulen i Nidam. Teško je igrati protiv ovakve ekipe sa toliko izgubljenih lopti. Kazna brzo stiže i to nam se desilo. Žao mi je što smo 35 minuta dobre igre pokvarili sa ovih pet loše. Ovo je naša realnost", dodao je Pavićević.

Trener Mornara je priznao da će za njegov tim sada biti teško da uhvati drugi krug FIBA lige šampiona.

"Iskreno, u ovakvoj situaciji to će nam biti samo dodatno opterećenje, jer mi moramo da se fokusiramo na ABA ligu, da prije svega dođemo do pobjeda koje garantuju opstanak u ABA ligi, pa onda tokom lige, ako se dignemo, da eventualno postignemo i nešto više. Međutim, kako izgledamo u ovom trenutku, nije baš dobra situacija", zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније