Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 09. 2013. 08:49 >> 08:55

MVP EP

Parker: Nije bilo šanse da izgubimo

Reprezentativac Francuske Toni Parker rekao je, nakon pobjede protiv Litvanije poslije koje je njegova reprezentacija osvojila zlatnu medalju, kako je ranije poručio saigračima da „nema šanse da izgube finalni susret“.

On je naglasio i da je trener tražio od njega da vjeruje saigračima u potpunosti i pouzda se u njih, jer su pretpostavili da će ga "Litvanci zatvoriti".

Parker je rekao kako je njegova reprezentacija prešla dug put do zlata, ili i do medalje uopšte.

„U finalu prošlog prvenstva su nas razbili. Igrali su bolje i slavili. Ovog puta sam rekao, nakon što smo se kvalifikovali, ali i sinoć saigračima, da nema šanse da izgubimo“, rekao je Parker.

Igrati za svoju državu, kako je rekao Parker, nosi sa sobom veliki pritisak i ne liči na igru za klub, bez obzira koliko klupski navijači bili dobri prema vama.

On se našalio i sa trenerom Vinsent Koleom, rekavši mu da će za tri godine u penziju, pa „do tada šta urade“.

Toni Parker nije siguran hoće li igrati na Svjetskom prvenstvu naredne godine u Španiji. To, kako je rekao zavisi od njegove forme, jer ga je i ovo prvenstvo umorilo.

„Razlog zašto se svake godine vraćam je trener Kole. Zato ću razgovarati sa francuskim predsjednikom da mu osigura dobar ugovor kako bi ostao“, kazao je Parker.

Košarka je, kako je naglasio Parker, postala globalni sport. Gotovo svi su dobri, a kako kaže katkad je i smiješna jer ne znate kada ćete izgubiti.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније