Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

29. 11. 2019. 23:05 >> 23:03

VELIKA POBJEDA

CSKA ubjedljivo slavio u Barseloni

Moskovski CSKA odigrao je večeras najbolju partiju u ovosezonskom izdanju Evrolige i ubjedljivo savladao Barselonu na njenom parketu rezultatom 96:67.

Evropski prvak pokazao je srce pobjednika tamo gdje se možda najmanje očekivalo. Nakon dva vezana poraza protiv španskih timova, protiv Reala i Baskonije, CSKA je naplatio sve večeras.

Barsa je uspjela da parira jedino u prvoj četvrtini koja je minimalnim rezultatom otišla na stranu domaćeg tima, dok je ostatak utakmice igrao samo CSKA. Ujednačen napad Moskovljana zadavao je probleme konfuznoj obrani Barselone koje je curila na sve strane. Čak šest igrača CSKA postiglo je preko 10 poena. Džejms sa 14 i Hilijard s 13 nešto više od ostalih. Brendon Dejvis s 19 jedini je nešto odigrao kod Barselone.

U Pireju se očekivala nešto neizvjesnija utakmica, no na kraju je Olimpijacos u drugom poluvremenu razbio Milano za konačnih 90:71. Vodili su Milanezi tokom prvog poluvremena no dobrim finišom domaći zaključuju taj dio rezultatom 40:37. U nastavku je grčki klub nastavio s dobrom igrom sve do konačnih +21.

Papanikolau sa 17 i Spanulis s 14 koševa predvodili su Olimpijacos. Rodrigez s 14 najefikasniji u poraženom timu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније