Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

01. 12. 2019. 19:39 >> 19:35

ABA LIGA

Cedevita Olimpija nadigrala Zvezdu

Košarkaši Cedevita Olimpije pobijedili su su večeras u Ljubljani Crvenu zvezdu sa 75:64, u derbiju devetog kola ABA lige.

Utakmica u dvorani Stožice loše je počela po obje ekipe, ali su "crveno-bijeli" uspjeli sredinom prve četvrtine da dođu do osam poena prednosti.

Uslijedila je serija domaćina od 8:0 kojom su stigli do izjednačenja, ali je Zvezda ipak dvojkom na prvu pauzu uspjela da ode s minimalnom prednošću.

Druga dionica pripala je u potpunosti Cedeviti koja je u jednom trenutku došla i do 12 poena prednosti, ali je Zvezda ipak na pauzu uspjela da ode sa samo tri poena zaostatka.

Pokušavali su crveno-bijeli u drugom dijelu nekoliko puta da stignu prednost rivala, ali je prije svega zahvaljujući Marku Simonoviću domaćin uspijevao da zaustavi nalete Zvezde.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Rajan Boutrajt sa 17 poena, dok je Marko Simonović postigao 16.

U ekipi Zvezde istakao se Lorenco Braun sa 17 poena, dok je 10 postigao Bili Beron.

Cedevita Olimpija zauzima drugo mjesto na tabeli ABA lige sa sedam pobjeda iz devet utakmica, dok Zvezda ima skor 5/4 i nalazi se na četvrtom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније