Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

02. 12. 2019. 09:34   >>  10:44

NBA LIGA

Dalas prekinuo seriju Lejkersa

Košarkaši Dalasa prekinuli su seriju Los Anđeles Lejkersa od deset pobjeda u nizu u NBA ligi, pošto su prošle noći slavili u gostima sa 114:100.

Meverikse je do sedme pobjede u osam utakmica vodio Luka Dončić koji je 21 od 27 svojih poena ubacio u drugom poluvremenu. On je upisao i devet skokova i deset asistencija.

Najbolje su ga pratili Delon Rajt sa 17, kao i Kristaps Porzingis, Dvajt Pauel i Džastin Džekson koji su ubacili po 15 poena.

U redovima Lejkersa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 27 poena, dok je Lebron Džejms dodao dva poena manje.

Košarkaši Memfisa slavili su u gostima protiv Minesote sa 115:107 i tako prekinuli seriju od šest uzastopnih poraza.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dilon Bruks sa 26 poena. U poraženom timu najbolji je bio Karl Entoni Tauns sa 21 poenom.

Košarkaši Majamija pobijedili su u gostima Bruklin sa 109:106. Majami je predvodio Goran Dragić sa 24 poena, a on je ujedno i započeo seriju 10:0 na kraju meča kojom je Hit i stigao do trijumfa.

Toronto je na poluvremenu protiv Jute vodio sa nevjerovatnih 40 poena razlike (77:37), što je i najveće vođstvo te franšize u istoriji nakon prve dvije četvrtine, da bi na kraju slavio sa 130:110. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Paskal Sijakam sa 35 poena, dok je Fred VanVlit dodao 21 poen.

Boston je bio bolji od Njujorka sa 113:104, predvođen Džejson Tejtumom i Džejlenom Braunom koji su postigli 30, odnosno 28 poena, dok je Oklahoma na krilima Danila Galinarija (23 poena, 11 skokova) pobijedila Nju Orleans sa 107:104.

Košarkaši Detroita su na svom terenu bili ubjedljivi protiv San Antonio sa 132:98, uz 28 poena i 10 skokova Kristijana Vuda, Orlando je bio bolji od Golden Stejta sa 100:96, dok su Los Anđeles klipersi predvođeni Kavaj Lenardom (34 poena) slavili protiv Vašingtona sa 150:125.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније