Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 09. 2013. 21:36 >> 21:38

KUPIO DIONICE

Šekil O'Nil suvlasnik Sakramenta

Jedan od najboljih centara NBA lige svih vremena Šekil O'Nil kupio je dionice nekadašnjeg rivalskog tima i biće dio nove vlasničke strukture.

Šekil O'Nil je u vreme najvećeg rivalstva Los Anđeles Lejkersa i Sakramento Kingsa uvrijedio protivničke igrače i navijače, tako što je njihov tim nazvao "kraljicama" (Kvins).

Ipak, jedanaest godina poslije nezaboravnog finala Zapadne konferencije, završenog 4:3 u korist Lejkersa, O'Nil je postao suvlasnik istih tih "Sakramento Kvinsa"!

Na to su uticali dobri poslovni i lični odnosi koje jedan od najboljih centara svih vremena ima sa novim vlasnikom Kingsa Vivekom Ranadivom i njegovim partnerima.

Ranadiv je u maju kupio Kingse za 530 miliona dolara od porodice Maluf, koja je sa drugom investicionom grupom imala dogovor o selidbi franšize u Sijetl, odakle su Supersoniksi 2008. otišli u Oklahoma Siti i postali današnji Tander.

Za novog trenera postavljen je Majk Meloun, Kris Malin je savjetnik predsjednika, dok bi O'Nil trebalo da preuzme i ulogu mentora talentovanog, ali svojeglavog Demarkusa Kazinsa.

Nije saopšteno koliki je vlasnički udio kupio popularni "Dizel".

(Mondo)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније