Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

06. 12. 2019. 08:11 >> 08:08

NBA LIGA

Negetsi bolji od Niksa

Denver Nagetsi pobijedili su Njujork Nikse 129:92 u utakmici u kojoj je srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom odigrao ispod očekivanja.

Srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je samo 6 poena (3/7 iz igre). Sve ostalo radio je sjajno u čuvenom Medison Skver Gardenu – imao je 10 skokova, 8 asistencije uz 1 blokadu, bez ijedne izgubljene lopte za 25 minuta na parketu.

On polako postaje nervozan na mečevima, pa je na otvaranju duela u MSG imao žestok duel sa Markusom Morisom.

"Ne uspijevam da pogodim šuteve, lopta neće da uđe. Možda ne šutiram mnogo, ali ni ne želim kad lopta neće da uđe. Može biti svašta", prokomentarisao je Jokić još jedno slabo poentersko veče.

Nagetsi su imali čak osmoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, o čega su čak petorica bili rezervisti, a najefikasniji je bio Vil Barton sa 17 poena.

Džeram Grant je dodao 16, Monte Mris 15 uz 6 asistencija, a po 14 su ubacili Džamal Marej i Malik Bizli.

Mejson Plamli je bio sjajan, stigao je do dabl-dabla sa po 11 poena i skokova uz 6 asistencije i 3 ukradene lopte, dok je 10 ubacio Pol Milsap.

Najefikasniji u redovima Niksa bio je Mičel Robinson sa 17 poena, dok su po 10 ubacili Markus Mris i Bobi Portis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније