Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ RTV Cetinje, rtcg.me ]

28. 12. 2019. 21:14 >> 23:09
4

LOVĆEN SLAVIO

Utakmica bila prekinuta zbog pogrdnog skandiranja

Košarkaši Lovćen Bemaxa savladali su Ibar 75:55 (20:12, 21:10, 12:15, 22:18), u utakmici 12. kola Erste lige. Meč je obilježio prekid u 12. minutu na zahtjev jednog od arbitara, Vladana Šundića.

Naime, razlog prekida je nesportsko navijanje "Orlova", zbog čega je Šundić zatražio da se dio tribine sa najvatrenijim navijačima domaćeg tima isprazni.

Zbog pogrdnog skandiranja, koje nije neuobičajeno na sportskim terenima, pripadnici organa reda i mira udaljili su dio navijača cetinjskog kluba, a nakon petnaestak minuta, meč je nastavljen.

Kod domaćina istakli su se Mašan Vrbica sa 13 poena, dok su Alen i Milutin Đukanović dodali po 10 poena.

U ekipi Ibra najbolji su bili Marko Ljujić sa 14 poena i 11 skokova, Nemanja Gavranić sa 13 poena i Elvis Čekić sa 10 poena.

Lovćen je upisao deveti trijumf, Ibar je doživio tek drugi poraz.

Današnji rezutati 12. kola:

Danilovgrad - Primorje 99:73
Lovćen Bemax - Ibar 75:55
Teodo - Jedinstvo 97:71

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније