Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

02. 01. 2020. 09:56 >> 09:54

NBA

Vučević odličan u pobjedi Orlanda

Jedinu pobjedu u gostima prošle noći je ostvario Orlando koji je sa 122:101 bio bolji od Vašingtona.

Orlando je u drugom poluvremenu riješio pitanje pobjednika, pošto je Vašington tokom prvog dijela bio dugo vremena u egalu.

Nikola Vučević je sa 20 poena i 12 skokova bio odličan u pobjedničkom sastavu, a igrao je 30 minuta.

Di Džej Ogastin je bio najefikasniji sa 25 poena, Furnije je dodao 18 poena, Markel Fulc 16, a Terens Ros 15, pa se na taj način nije osjetilo odsustvo Erona Gordona.

Orlando je predvodio Di Džej Ogustin sa 25 poena. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Bredli Bil sa 27 poena.

Košarkaši Los Anđeles lejkersa pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Finiksa sa 117:107 i tako upisali treći uzastopni trijumf u NBA ligi, a 27. od početka sezone.

Lejkersi su već nakon prve četvrtine imali 26 poena prednosti (43:17), u nastavku su imali i plus 36, a jedino što je Finiks uspio do kraja meča je da u posljednjoj dionici priđe na sedam poena zaostatka.

Lebron Džejms je predvodio Lejkerse sa 31 poenom, 13 skokova i 12 asistencija, što je njegov osmi tripl-dabl u sezoni, dok je Entoni Dejvis upisao 26 poena i 11 skokova.

U redovima Sansa, kojima je ovo 21. poraz u sezoni, najbolji je bio Devin Buker sa 32 poena.

Košarkaši Milvokija su na svom terenu pobijedili Minesotu sa 106:104 predvođeni Janisom Adetokumbom koji je upisao 30. dabl-dabl u sezoni - 32 poena i 17 skokova.

Kris Midlton je dodao 13, a Bruk Lopez 11 poena za četvrtu pobjedu u nizu Baksa, dok je u ekipi Minesote najefikasniji bio Šabaz Napjer sa 22 poena.

Košarkaši Njujorka su slavili na svom terenu protiv Portlanda 117:93 za treću pobjedu u nizu.

Povratak Karmela Entonija u Medison Skver Garden pokvarili su raspoloženi Mičel Robinson koji je postigao 22 poena uz stopostotan učinak iz igre, kao i Džulijus Rendl je takođe ubacio 22 poena uz 13 skokova.

Entoni je bio najbolji u ekipi Portlanda sa 26 poena, dok su Hasan Vajtsajd i Si Džej Mekolum dodali po 17.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније