Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 01. 2020. 21:25 >> 21:21

DRUGA ABA LIGA

Lovćen nakon produžetka slomio Split, debakl Sutjeske

Košarkaši Lovćen Bemaxa savladali su na Cetinju Split nakon produžetka 101:94, dok je Sutjeska pretrpjela težak poraz u Tuzli od Slobode 102:69, u utakmicama 14. kola ABA2 lige.

Lovćen je bio pred porazom u regularnom dijelu, pošsto su gosti imali plus šest 87:81 na nešto malo manje od minut i po prije kraja.

Ipak, trojkom Milutina Đukanovića i košem Mašana Vrbice, Lovćen je izborio produžetak, a onda u dodatnih pet minuta serijom 6:0 slomio otpro rivala...

Miloš Popović je predvodio Cetinjane sa 23 poena,, Mašan Vrbica je dodao 20 poena, dok se na drugoj strani istakao Džemel Moris sa 21 poenom.

Lovćen je upisao šestu pobjedu i izjednačio se sa Splićanima.

Sutjeska je u Tuzli pružala otpor do sredine druge dionice, kada je domaćin serijom 12:0 stigao do 18 poena viška 43:25, i do kraja samo uvećavao vođstvo do kočanih plus 33.

U timu Sutjeske, koja je doživjela šesti poraz, istakli su se Nikola Pavlićević sa 14, Boris Lalović sa 13 i Draško Knežević 10 poena.

Kod Slobode najbolji je bio Robert Rikić sa 19 poena i 10 skokova, odlično su ga pratili Volter Greg sa 16 poena i Miloš Grubor sa 15.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније