Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina; Objavila: M.M ]

03. 01. 2020. 13:05 >> 13:09

ABA LIGA

Budućnost i Mornar gosti Primorske i Partizana

Košarkaši Budućnosti Voli i Mornara utakmicama 14. kola nastaviće sjutra takmičenje u ABA ligi.

Budućnost će u Kopru biti gost Primorske.

Slovenački predstavnik prvi duel u Podgorici dobio je 83:80.

Meč u areni Bonifika počeće u 17 sati.

Mornar će dva sata kasnije u Beogradu igrati sa Partizanom.

Prvi duel u Baru pripao je gostujućem timu 76:65.

Trener Petar Mijović i bek Sean Kilpatrick dali su izjave pred meč sa ekipom Koper Primorske.

Mijović kaže da je posrijedi jedna specifična situacija.

"Od utakmice sa Zadrom smo bez utakmice tako da u takmičarskom periodu dug period bez utakmica što nas, s obzirom na momenat u sezoni, u nekoj mjeri i brine. Pokušali smo da tu jednu specifičnu situaciju pretvorimo u dužu pripremu i da se dobro pripremimo za važan meč koji je ispred nas. Jako je važno da u samom pristupu se ne bavimo problemima koje Primorska ima odlaskom nekoliko važnih igrača. Pokazali su i u mečevima sa Partizanom i Crvenom Zvezdom da su obije ekipe morale značajno da se pomuče da bi dobili utakmicu. Mi nemamo pravo na kiks, moramo da tražimo pobjedu u Kopru da bi ostali na poziciji kojoj smo trenutno. Da bi opravdali ulogu favorita moramo da damo svoj maksimum i da budemo na značajno većem nivou nego na prethodna dva meča u ABA Ligi," naveo je on.

 

 

Sean Kilpatrick istakao je da je veoma uzbuđen oko iduće utakmice.

"Da krenemo sa utakmicama u januaru gdje imamo 3 gostovanja i jednu utakmicu kod kuće. Ovo će biti prva utakmica sa kojom startujemo i najvažnije je da nastavimo da dodajemo loptu kao što to radimo na treningu. U poslednjih par dana na treningu smo mnogo više pažnje dali defanzivnim šemama, pik n rolu, akcijama. Najvažnije je da izađemo na teren, damo sve od sebe i dođemo do pobjede ovog puta", rekao je Kilpatrick.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније