Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O. Z. ]

04. 01. 2020. 20:58 >> 20:58
9

IZ ZVEZDE PORUČILI

"Neodigravanje utakmice označilo bi kraj ABA lige"

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je danas saopštenje povodom odluke disciplinskog sudije ABA lige da se utakmica protiv Budućnosti registruje službenim rezultatom u korist podgoričke ekipe, u kojem se navodi da je ta kazna uslovna i da se može poništiti od strane Predsjedništva ABA lige.

Kako navode crveno-bijeli, odluka disciplinskog sudije Saše Pavličića - Bekića je "uslovnog karaktera" i u njoj se navodi da "o registraciji utakmice ne odlučuje disciplinski sudija ABA lige i da se odluka može primijeniti tek kada Predsjedništvo lige donese odluku po zahtjevu kluba oko odgađanja utakmice".

Uprava Zvezde predložila je da se utakmica odloži, a ukoliko Predsjednišrvo ABA lige taj predlog prihvati, odluka o kažnjavanju ne važi.

Crveno-bijeli navode i da u odluci postoje brojne kontradiktornosti i da oni nijesu dobili nikakvu odluku ABA lige da se sporna utakmica može odigrati u predviđenom terminu.

Aktuelni šampion regionalne lige takođe naglašava da se u obrazloženju disciplinskog sudije jasno navodi da "ova kazna ne egzistira u slučaju ukoliko Predsjedništvo ili novi direktor i sportski direktor donesu drugačiju odluku kao nadležni organi za ovaj slučaj".

U saopštenju se navodi i da crveno-bijeli očekuju hitno odlučivanje Predsjedništva ABA lige povodom ove utakmice i odluke, kao i da bi sve osim odluke o odigravanju novog meča, označilo "kraj ABA lige".

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније