Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O. Z. ]

04. 01. 2020. 21:40 >> 21:40

LOŠE PRVO POLUVRIJEME

Pavićević: Novogodišnji odmor odradio svoje

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević kazao je da je Partizan večeras zaslužio pobjedu pritiv njegovog tima.

Partizan je u Beogradu pobijedio Mornar sa 88:75, u 14. kolu ABA lige.

"Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobjedi. Utakmica kakvu sam i očekivao. U najavi sam rekao da Partizan ima najkonstantniju igru i mora se igrati 40 minuta u jakom tempu, a mora se biti i jako skoncentrisan. Očigledno da smo to prvo poluvrijeme odigrali jako loše, katastrofalno, taj novogodišnji odmor koji su igrači dobili je odradio svoje, produžili su ga i tokom prvog poluvremena", izjavio je Pavićević nakon meča.

Samo prva četvrtina donijela je određenu dozu neizvjesnosti, da bi Partizan već u drugoj dionici stigao do dvocifrene prednosti.

"Jednostavno nijesmo bili prisutni i dozvolili smo protivniku da stekne veliku prednost. Kasnije smo pokušali da se vratimo, došli smo na nekih osam poena, ali to je u principu bilo sve što smo uradili večeras. Nije bilo ni snage ni energije da napravimo eventualno totalni preokret. Kažem još jednom, zaslužena pobjeda Partizana i želim im u nastavku sezone sve najbolje", kazao je Pavićević.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je rekao da njegovi igrači ne smijeju da se opuštaju i da je takvo ponašanje "kriminalno".

"Mornar nije igrao dobru odbranu, bili smo otvoreni, ali smo se opustili na kraju i to je kriminalno. Radimo na tome, ali moramo još više. Pustili su nas da šutiramo i teško je tada ne koristite otvorene šuteve", kazao je Trinkijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније