Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: KSCG, Objavio: I. P. ]

10. 01. 2020. 13:29   >>  13:28

SENIORSKA SELEKCIJA

Peković i Sekulić kompletirali stručni štab

Nikola Peković i Blagota Sekulić novi su članovi stručnog štaba muške seniorske košarkaške reprezentacije.

Selektor Boško Radović dobio je veliko pojačanje u liku dva bivša košarkaša sa velikim iskustvom, koji su dali doprinos i crnogorskoj selekciji.

Nikola Peković biće na funkciji tim menadžera.

"Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji i sa ove funkcije." poručio je Peković.

Blagota Sekulić je u prošlim kvalifikacijama imao nemjerljiv uticaj u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo, a sada će kao trener probati da pomogne da se izbori Eurobasket.

"Meni je jako drago da sam dio novog stručnog štaba. Uradiću sve što je u mojoj moći da se ostvari što bolji rezultat, to je u ovom slučaju plasman na Evropsko prvenstvo. Odmah nas čeka teška utakmica protiv Velike Britanije i nadamo se najboljem." poručio je Sekulić.

Pored Blagote selektoru Radoviću će kao trener pomagati i Vladimir Todorović, a u stručnom štabu još su doktor Aleksandar Radović, fizioterapeut Periša Čagorović i ekonom Darko Savić, koji su bili dio i tima Zvezdana Mitrovića.

"Nikola i Blagota dva nova stara lica, nekada kao igrači, sada na drugim funkcijama. Dva bivša igrača sa velikim iskustvom, znam da će pomoći u ovom ciklusu kvalifikacija. Cilj je da se plasiramo na EP. Njih dvojica imaju veliko iskustvo, kako na terenu tako i van njega, tako da mogu slobodno reći da su veliko pojačanje za A selekciju." kazao je Radović.

Naša reprezentacija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje 21. februara mečom protiv Velike Britanije, tri dana kasnije je duel protiv Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније