Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

13. 01. 2020. 08:41   >>  08:47

NBA LIGA

Denver bolji od Klipersa, slavio i Memfis

Košarkaši Denvera pobijedili su u noći između nedjelje i ponedjeljka Los Anđeles Kliperse na svom terenu sa 114:104, a slavili su i Memfis, San Antonio i Juta.

Nagetse je do pobjede u derbiju Zapada, a 27. trijumfa od početka sezone vodio Nikola Jokić koji je za 31 minut na terenu upisao 20 poena i 15 skokova, a pratilo ga je još nekoliko raspoloženih igrača. Džamal Marej je ubacio 19 poena, Geri Heris 15, a Majkl Porter 13 poena.

U redovima Klipersa, koji sada imaju skor 27/13 najbolji je bio Kavaj Lenard sa 30 poena, dok je Lu Vilijams dodao 26.

Jonas Valančiunas je sa 31 poenom i 19 skokova predvodio Memfis do pete pobjede u nizu. Grizlisi su prošle noći na svom terenu bili bolji od Golden Stejta sa 122:102.

San Antonio je slavio na gostovanju protiv Toronta sa 105:104 nadoknadivši minus od 18 poena u trećoj četvrtini. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Demar Derozan sa 25 poena, dok se na drugoj strani istakao Serž Ibaka sa 21 poenom i 14 skokova.

Košarkaši Finiksa pobijedili su Šarlot sa 100:92, dok je Bruklin bio bolji od Atlante sa 108:86.

U preostala dva meča, Njujork je bio bolji od Majamija sa 124:121 i tako prekinuo niz od pet uzastopnih poraza, dok je Juta nastavila sjajan niz i upisala deveti trijumf u nizu slavivši protiv Vašingtona sa 127:116.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније