Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 09. 2013. 19:06 >> 19:06

IZLAZE IZ KRIZE

Zagreb otplaćuje Cibonine dugove

Glavni grad Hrvatske Zagreb pristao je da otplati preostale dugove slavne Cibone, potvrdio je za hrvatske medije gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Prvi čovek najvećeg hrvatskog grada simbolično je uručio nove dresove Ciboninim igračima, čime je najavio početak nove sezone.

Košarkaška uzbuđenja u Hrvatskoj otvaraju Cibona i Cedevita koji u nedjelju igraju utakmicu za Kup Dražena Petrovića.

“Riješili smo 90 odsto problema, pa nema razloga da ne riješimo ni preostalih 10 odsto dugovanja. Vjerujemo u ovu mladu ekipu, nijesmo imali velike pare da dovodimo igrače NBA klase, ali ovi momci ulivaju povjerenje i mi ćemo im pomagati koliko možemo“, -rekao je Bandić hrvatskim medijima.

Predsjednik Cibone Ivica Lovrić istakao je da je klub ostao dužan još Marku Tomasu i Damiru Markoti. Radi se o cifri od 245.000 eura.

“Cibona je najteže vrijeme ostavila iza sebe. Nijesmo zabrinuti za ostatak duga“,  rekao je Lovrić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније