Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

15. 01. 2020. 09:23 >> 09:32

NBA LIGA

Dalas lako s Golden Stejtom

Košarkaši Dalas Maveriksa pobijedili su Golden Stejt Voriorse rezultatom 124:97 u noći između utorka i srijede.

Maveriksi su u San Francisku bez većih problema slomili Voriorse, a već prvi kvartal su dobili dvocifrenom razlikom.

Boban Marjanović se "razgoropadio" početkom druge četvrtine postigavši 7 od uvodnih 12 poena i najavio da će utakmica biti "jednosmjerna".

Omari Spelman je pokušao da probudi saigrače, da napravi bilo kakav pomak, ali je na te njegove poene stigla nova serija Dalasa i na poluvrijeme se otišlo sa 18 poena u korist Maveriksa.

U trećoj četvrtini je Alen Smailagić postigao svih svojih 5 poena i inicirao seriju Golden Stejta od 13:0, ali je klupa Dalasa imala spreman odgovor i vratila prednost od preko 20 poena pred odlazak u posljednji kvartal.

Tu je posao samo odrađen do kraja i Dalas upisao veliku pobjedu 124:97. Najefikasniji je bio Dvajt Pauel sa 21 poenom, Dončić je imao 20, a Boban Marjanović 13 uz 11 skokova.

Na drugoj strani, Džordan Pul imao je 17, a Erik Paskal 16 poena, dok je Dianđelo Rasel meč završio sa 13 postignutih poena.

Milvoki Baksi su lako izašli na kraj sa gostima iz Njujorka i oduševili skoro 18.000 fanova okupljenih u "Viskonsin Entertejnment end Sports Centru".

Baksi su bili veliki favoriti i već u prvom poluvremenu, pošto je poslije druge četvrtine rezultat glasio 65:40.

Izabranici Majka Badenholzera su do stotke došli već u trećem kvartalu, a problem Njujorčana je bio taj što su imali svega tri raspoložena igrača – Rendla sa 25 poena, Bereta sa 22 i Portisa sa 20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније