Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 01. 2020. 22:27 >> 23:27

PAVIĆEVIĆ

"Dođoh, viđeh, pobijedih i idemo kući"

Za nas, možda, u ovoj sezoni najbitnija pobjeda, u pravom trenutku, rekao je trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević.

Košarkaši Mornara pobijedili su večeras u Ljubljani, nakon produžetka, ekipu Cedevita Olimpiju 91:90, u utakmici 16. kola ABA lige.

"Sastanak pred utakmicu je trajao pet sekundi, i rekao sam 'Veni, vidi, vici'. Dođoh, viđeh, pobijedih i idemo kući. Drago mi je što smo, zaista, to ostvarili. Svi su bili svjesni da nam je ovo utakmica 'biti ili ne biti', to je presudilo", istakao je Pavićević.

Utakmica je u regularnom toku završena neriješeno 79:79.

"Za nas, možda, u ovoj sezoni najbitnija pobjeda, u pravom trenutku. Prije meča sa igračima rekao da nam je ovo utakmice sezone, jer bismo porazom ovdje šanse za plasman u plej-of sveli u domen teorije. Rekao sam da je uza nas zid, nema korak unazad, idemo da igramo hrabro, da vjerujemo u svaki duel, svaki šut… Srećan sam što smo pokazali taj karakter, gdje smo izdržali 45 minuta vrlo uzbudljive borbe, jer je i Cedeviti vrlo važna bila pobjeda u ovom meču", zaključio je Pavićević.

Mornar će u narednom kolu, 26. januara, ugostiti FMP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније