Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

19. 01. 2020. 22:22 >> 22:31

ABA LIGA

Primorska bolja od Krke, Igokea slavila u Zadru

Košarkaši Primorske pobijedili su večeras na svom terenu Krku sa 67:63 (21:12, 18:18, 17:16, 11:17) u 16. kolu ABA lige.

Primorsku je do pobjede vodio Alen Hodžić, koji je postigao 18 poena, dok se u timu Krke istakao Ivan Ramljak sa 14 poena.

Primorska se poslije ovog meča nalazi na šestom mjestu na tabeli ABA lige sa 25 bodova, dok je Krka na devetoj poziciji s 22 boda.

U sljedećem, 17. kolu regionalnog takmičenja Primorska će igrati na gostujućem terenu protiv Cedevite Olimpije, dok će Krka gostovati Megi.

Košarkaši Igokee pobijedili su na gostujućem terenu Zadar sa 88:81 (15:22, 22:19, 20:23, 31:17).
Igokeu je do trijumfa predvodio Đorđe Gagić, koji je postigao 23 poena, dok se u ekipi Zadra istakao Brajon Alen s 19 poena.

Igokea se poslije ove utakmice nalazi na osmoj poziciji, sa 22 boda, dok je Zadar na desetom mjestu s dva boda manje.

U sljedećem kolu Igokea će ugostiti aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja, Crvenu zvezdu, dok će Zadar igrati protiv Partizana na gostujućem terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније