Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 01. 2020. 20:08   >>  20:07

FIBA LŠ

Mornar poražen od Peristerija, oprostio se od evroscene

Košarkaši Mornara poraženi su od Peristerija 72:67 u 12. kolu Fibine Lige šampiona i tako ostali bez šansi za plasman u drugu rundu.

Mornar, koji je večers nastupio bez Volera, Lukovića i Pulena, loše je ušao u meč, pa je nakon 10 minuta igre imao 12 poena zaostatka 21:9. Taj zaostatak Barani su imali i na poluvremenu (41:29), da bi u nastavku reagovali i u finišu treće dionice stigli do preokreta 47:46.

Međutim, domaćin je serijom 10:1 stekao plus osam uoči posljednje četvrtine (56:48).

Peristeri je na startu odlučujuće dionice stigao i do plus 11, ali Mornar se nije predavao i u završnici je izjednačio. Ipak, tim Mihaila Pavićevića nije uspio da prelomi meč.

Grci su stekli pet poena viška 72:67, 25 sekundi do kraja i mirno priveli meč kraju.

Peristeri je do pobjede nosio Janik Moreira sa 16 koševa.

Kod Mornara 21 poena Seada Šehovića, Vukota Pavić je doao 13 poena, uz 10 skokova, 12 je ubacio Nidam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније