Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 09. 2013. 19:15 >> 19:15

MEMORIJAL LJUBO JOVANOVIĆ

Lovćen osvojio treće mjesto

Lovćen je osvojio treće mjesto na 1. Memorijalnom turniru ''Ljubo Jovanović'' koji Košarkaški savez Crne Gore organizuje u znak sjećanja na tragično stradalog crnogorskog košarkaša. Cetinjani su u meču za treće mjesto savladali Sutjesku 67:60.

Sutjeska je nakon prvog poluvremena imala pet poena prednosti (29:24), ali je Lovćen od sredine treće četvrtine do početka posljednje dionice napravio seriju 19:0 i došao do 17 poena prednosti (54:37) u 32. minutu.

Izabranici Dušana Dubljevića su se vratili u igru serijom 11:0, u 35. minutu smanjili su zaostatak na samo pet poena (56:51), a pitanje pobjednika u uzbudljivoj završnici riješio je Mašan Vrbica koji je pogodio trojku za 64:60, 40 sekundi prije kraja.

Upravo je Vrbica bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 20 poena, Aleksandar Milović je postigao 11, a Petar Popović 10 poena.

U poraženom timu najbolji su bili Radoje Vujošević sa 15 i Miloš Kuveljić sa 14 poena.

Budućnost i Radnički od 20 sati i 15 minuta će igrati u finalu turnira, uz direktan prenos na Televiziji Crne Gore.

(tekst i foto: sajt KSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније