Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: R.B. ]

30. 01. 2020. 10:28 >> 10:29

PORODICA U BOLU

"Očajni smo zbog gubitka Kobija i Điđi"

Vanesa Brajant, supruga NBA zvijezde Kobija Brajanta, koji je zajedno sa ćerkom i još sedam osoba poginuo u padu helikoptera, kazala je da je očajna zbog njihove smrti.

Brajant i 13-godišnja ćerka Đijana poginuli su u nedjelju sa još sedam putnika kada se helikopter suršio u Kalabasasu, u blizini Los Anđelesa. Poruke saučešća i podrške stizale su porodicama nastradalih sa svih strana, a putem Instagrama Vanesa Brajant je u ime ćerki, Natalije, Bjanke i Kapri, zahvalila "milionima ljudi koji su pokazali podršku i ljubav u užasnoj situaciji".

"Hvala svima na molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo očajni iznenadnim gubitkom mog divnog supruga Kobija - sjajnog oca naše djece i moje divne, slatke Đijane - pažljive i divne ćerke i nevjerovante sestre Nataliji, Bjanki i Kapri", navela je Vanesa Brajant.

Ona je uz poruku objavila i porodičnu fotografiju.

"Nema riječi kojima se može opisati naš bol. Tješi me to što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Nevjerovatno smo blagosloveni što su bili u našim životima. Želim da su ovdje sa nama zauvijek. Oni su bili naši blagoslovi koji su nam prerano oduzeti. Nisam sigurna šta nam život donosi, nemoguće je zamisliti život bez njih. Ali, budimo se svakog dana, pokušavajući da guramo dalje jer nam Kobi i naša djevojčica Điđi, osvjetljavaju put", napisala je ona.

"Naša ljubav je beskrajna i nemjerljiva. Želelja bih da mogu da ih zagrlim, poljubim i blagoslovim, da budu ovdje sa nama, zauvijek. Hvala što dijelite svoju radost, tugu i podršku sa nama. Molimo vas i za privatnost koja će nam biti potrebna", dodala je Vanesa Brajant.

Ona je rekla i da će Mamba fondacija pomoći porodicama poginulih.

Istraga o uzroku pada helikoptera je u toku. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније