Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

01. 02. 2020. 16:40   >>  16:37

MIJOVIĆ PORUČIO

Trijumf nad Igokeom nam donosi mir pred finiš ABA lige

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici sa Igokeom utakmicu 18. kola ABA lige. Trener Budućnost Volija, Petar Mijović kazao je da je za podgorički tim svaka utakmica do kraja ima višestruki značaj.

Podgorički tim prvi međusobni duel u Laktašima dobio je 83:72, a u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario je 13 pobjeda.

Igokea ima šest trijumfa, a u prošlom kolu prekinula je seriju od četiri meča bez poraza.

Budućnost i Igokea odigraće sjutra 18. međusobni duel u regionalnom takmičenju.

Budućnost je ostvarila 13 pobjeda, a pred svojim navijačima upisala je svih osam pobjeda.

"Svaka utakmica je važna, bez obzira na ime protivnika, svaka je kvalifikaciona kada je u pitanju pozicija i plasman u plej-of. U dobroj smo poziciji ako se gleda tabela, međutim daleko smo od obezbjeđivanja jedne od pozicija koje nas vode u situaciju da budemo domaćini sa utakmicom više u polufinalu", rekao je Mijović.

On je istakao i da Budućnost još nije obezbijedila plasman u plej-of.

"Izuzetno je važno da utakmici sa Igokeom priđemo maksimalno ozbiljno, sa maksimalnim respektom prema kvalitetu, prevashodno individualnom, koji ta ekipa ima i da uradimo sve da savladamo Igokeu na našem terenu. To bi nam dalo mogućnost da mirnije sačekamo rasplet u finišu ABA lige", rekao je Mijović.

Bek Budućnosti, Skot Bamfort istakao je da je Igokea u dobroj formi nakon nekoliko dobijenih utakmica na gostovanjima.

"Pobijedili su Cedevita Olimpiju i Zadar na gostovanju i imaju tim koji može pobijediti na gostovanju. Mi se moramo fokusirati na našu igru, da odigramo dobro, da igramo kao tim i naš jedini cilj je da igramo dobro i dođemo do pobjede. Nadam se da će navijači doći da nas podrže i da nam daju energiju sa tribina koja nam je potrebna", rekao je Bamfort.

Duel u dvorani Morača počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније