Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

06. 02. 2020. 11:52   >>  12:51

POJAČANJE

Kim Tili novi košarkaš Budućnost Volija

Francuski košarkaš Kim Tili, koji igra na poziciji krilnog centra i centra, novi je igrač Budućnost Volija, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Tili (31) je visok 211 centimatara i dolazi iz ekipe Monaka. On je od 2006. do 2010. godine nastupao za Univerzitet Utah. Prve dvije seniorske sezone je nastupao za Asvel nakon čega se seli u Španiju gdje je nastupao za Mursiju. 

"Uzbuđen sam što sam došao u klub sa velikom istorijom, sa sjajnim navijačima i dobrim ekipom, koja ima dobru sezonu. Došao sam da pomognem kako god mogu - da donesem energiju, skokove...", rekao je Tili za zvanični sajt Budućnosti.

Od 2014. do 2019. godine nastupao je za Evroligaše - Baskoniju, Olimpijakos i Gran Kanariju. Sezonu 2019/20 počeo je u Francuskoj gdje je nastupao za Monako.

Tili nastupao i za mlađe selekcije i za seniorsku reprezentaciju Francuske.

Sa reprezentacijom je 2014. godine osvojio bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Španiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније