Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 02. 2020. 14:31 >> 14:32
1

DUELI SA V. BRITANIJOM I FRANCUSKOM

Radović saopštio spisak za start kvalifikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović saopštio je spisak igrača za mečeve sa Velikom Britanijom i Francuskom na startu kvalifikacija za Eurobasket.

Na spisku se nalaze: Nikola Ivanović, Džastin Kobs, Ognjen Čarapić, Nikola Pavlićević, Petar Popović, Jovan Kljajić, Suad Šehović, Dino Radončić, Nemanja Đurišić, Aleksa Ilić, Danilo Nikolić, Milko Bjelica Marko Simonović i Marko Todorović.

Nema Bojana Dubljevića, zbog obaveza u Evroligi, kao i Nikole Vučevića, te povrijeđenog Nemanje Radovića.

Okupljanje reprezentativaca planirano je za 15. februar.

Duel sa Velikom Britanijom igra se 21. februara u Podgorici (19, Morača), dok je tri dana kasnije okršaj sa Francuskom u gostima (18:45).

U grupi je još i Njemačka, koja je kao domaćin već obezbijedila plasman u završnicu. Pored Njemačke, još dvije ekipe će se plasiti na Eurobasket.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније