Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 02. 2020. 20:43   >>  20:42 4

PAVIĆEVIĆ PRESREĆAN

Veličanstvena pobjeda, iskoristili smo umor Zvezde

Trener Mornara Mihailo Pavićević istakao je da je njegova ekipa na najbolji način iskoristila umor rivala. Barani su srušili Zvezdu 71:63 i ostali u trci za plej-of.

"Veličanstvena pobjeda protiv evroligaške ekipe, koja u tom takmičenju može da se plasira u Top 8. Pobjeda protiv velike Zvezde, koja znači mnogo za naš mali grad i mali klub. Drago mi je da je košarka pobijedila, bila je veličanstvena atmosfera. Mi smo na najbolji način iskoristili umor Zvezde, neću da stajem u njihovu odbranu, ali četiri utakmice su ostavile trag. Mi smo imali vremena da se spremimo, ali nije bilo lako, jer se u spremanju traže slabe tačke rivala. Onda dođeš do saznanja da oni nemaju mnogo slabih tačaka. Zato sam odustao i rekao sam momcima: 'Idemo hrabro, ajmo 12 veličanstvenih, da igramo i pobijedimo'. Svi su dali maksimum za ovu veliku pobjedu. Ovo je pobjeda igrača, od srca im čestitam“, rekao je Pavićević.

Mornar je odigrao izuzetno u odbrani, ali strateg Mornara je istakao i igru u napadu.

"Kaže se da se bez dobre odbrane ne može dobiti utakmica. Ali, ja na to stavljam znak pitanja, jer da li najbolji odbrambeni igrač ima šansi pored najboljeg napadača. Nema! Ja sam trener koji voli napadačku košarku, zapravo ja volim košarku, jer se košarka igra na koš više, a ne na koš manje. Mi smo napravili koncept, koji je dao rezultat, držali smo se do kraja, ali Zvezda je takva ekipa – za koliko su se vratili, kakvi su to igrači. Ne znam što bi bilo da se igrao još koji minut više“, kazao je trener Barana,

Mornar do kraja igra protiv Budućnosti i Mege u gostima, te sa Krkom kod kuće.

"Ako prođemo dalje sami smo zaslužni, ako ne prođemo bićemo sami krivi. Ali, ako prođemo u plej-of bićemo vrlo, vrlo opasni, to vam obećavam“, kazao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније