Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

17. 02. 2020. 08:53   >>  08:56

NBA LIGA

Lebronov tim slavio u Ol-star meču

Tim Lebrona Džejmsa pobijedio je prošle noći u Čikagu ekipu Janisa Adetokumba sa 157:155 u Ol-star meču NBA lige.

Format ovogodišnjeg Ol-stara bio je drugačiji, pošto su četvrtine počinjale od nule, kako bi se u utakmicu ugradili i humanitarni elementi. Takođe, igralo se do "zadatog rezultata" kako bi bilo neizvjesnije. I jeste.

Četvrta četvrtina bila je intenzivna koliko i posljednji momenti nekog plej-of meča, a riješio ga je Entoni Dejvis pogodivši slobodno bacanje.

U Timu Lebron najefikasniji je bio Kavaj Lenard sa 30 poena. On je proglašen za najkorisnijeg igrača i dobio je MVP priznanje koje od ove godine nosi naziv "Kobi Brajant".

Lebron Džejms i Kris Pol su postigli po 23 poena, dok je Nikola Jokić za 12 minuta provedenih na terenu upisao pet poena, dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Janis Adetokunbo je predvodio svoj tim sa 25 poena, dok je Kemba Voker dodao 23.

Naredni, 70. Ol-star meč igraće se u Indijanapolisu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније