Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 02. 2020. 19:29   >>  19:28

ŠEHOVIĆ PORUČIO

Prvo da se uigramo, pa da analiziramo rivala

Najbolji crnogorski košarkaši pripremaju se za premijerni meč u kvalifikacijama za Eurobasket 2021, protiv Velike Britanije u petak u "Morači" (19 časova). Suad Šehović ističe da je najvažnije da se ekipa uigra, pa tek onda da se analizira rival.

"Želimo da se uigramo, to je najvažnije, pa ćemo odraditi ozbiljniju analizu Britanaca. Jasno je da oni igraju sa dosta trčanja, brzih šuteva, atipično i na to moramo da se prilagodimo, ali prije svega da moramo mislimo na nas i našu igru. Ekipa je promijenjena, podmlađena, potrebno je da se upoznamo. Imamo dobra iskustva iz FIBA prozora, možemo da iskoristimo dosta toga i u ovom ciklusu. Grupa je teška, ali prvo da utakmicu u petak riješimo kako treba i onda će nam se otvoriti put ka cilju", ističe Šehović.

Glavna opasnost u petak biće Tarik Filip, bek turskog Tofaša.

"On je njihov pokretač, i u odbrani i u napadu. U svakom slučaju, moraćemo dosta da trčimo i da se branimo, imaće oni dosta nerezonskih šuteva, tako da moramo da se brzo vraćamo, da zagradimo naš koš, da spriječimo ofanzivne skokove. Ali, njihov skauting nam tek slijedi", rekao je Šehović.

Nakon duela sa Velikom Britanijom slijedi gostovanje Francuskoj, koja je bez najvećih evroligaških i NBA zvijezda. Ipak, Šehović kaže da su "trikolori" favorit bez obzira na sve...

"Dugo je do ponedjeljka, rano je da mislimo o Francuzima, ali Francuska je Francuska u bilo kom sastavu da igra", kazao je Šehović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније