Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

18. 02. 2020. 10:58   >>  10:58

BLIZU POVRATKA U ŠPANIJU

Todorović kod Ivanovića u Baskoniji?

Čelnici Baskonije zainteresovani su za dovođenje crnogorskog košarkaša Marka Todorovića, objavio je španski "As".

Nakon što je klub iz Vitorije sporazumno raskinuo saradnju sa Nikom Stauskasom, Baskijci su u potrazi za novim igračima koji bi mogli da kompletiraju roster ekipe Duška Ivanovića, prenosi Sport klub.

Todorović je počeo sezonu u Kini, u Tjanđin Pionirs, ali širenje korona virusa mogao bi da dovede do toga da crnogorski reprezentativac raskine ugovor sa kineskim klubom, kako bi se vratio u Španiju.

Dvadesetsedmogodišnji igrač je u dva navrata igrao za Bilbao, a 2014. je sa tim klubom osvojio špansko prvenstvo. Bio je igrač Barselone od 2012. do 2015. godine sa kojom ima osvojen Kup Kralja (2013).

Todorović je u karijeri nosio još i dres Huventuda, Prata i Himkija.

Baskonija se trenutno nalazi na 13. mjestu na tabeli Evrolige.

Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je još 10 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније