Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 02. 2020. 14:27   >>  14:26

BRITANCI NEZGODAN RIVAL

Popović: Važnost utakmice pretvorićemo u motivaciju

Crnogorski košarkaši već na startu novog ciklusa igraju možda i ključnu utakmicu za plasman na šampionat Starog kontinenta. Rival je Velika Britanija, ekipa koja igra atipično, nešto poput Novog Zelanda, koja je slabija od "crvenih", ali koja nikako ne bi smjela da se potcijeni. Bek naše slekcije Petar Popović ističe da će on i saigrači važnost meča pretvoriti u motivaciju.

“Ovo je možda i najvažnija utakmica, a važnost utakmice ćemo pretvoriti u motivaciju. Znamo šta nam donosi ovaj meč, očekujemo podršku navijača i pobjedu. Gledali smo neke njihove inserte, ali biće to drugačije na terenu. Igraju brzo, moramo da budemo spremni na fizički zahtjevnu utakmicu. Ako im odgovorimo u tom elementu, imamo velike šanse”, kazao je Popović.

Ekipa je dosta promijenja u odnosu na Mundobasket, pa je Popović sada jedan od iskusnijih...

“Malo je iznenađenje i za mene kada vidim da nisam više nisam jedan od najmlađih. Lijepo je vidjeti nova lica, osjeća se dobra energija i prijatno je raditi u takvoj atmosferi”, ističe Popović.

Protiv Velike Britanije će debitovati Popovićev klupski drug - Džastin Kobs.

“Super se uklopio, odličan momak, mnogo će nam pomoći u ovom ciklusu".

Utakmica Crna Gora - Velika Britanija igra se u petak od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније