Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

21. 02. 2020. 09:58   >>  09:56

NBA

Kingsi slavili, 50 poena Janga u trijumfu Atlante

Košarkaši Sakramenta pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Memfisa sa 129:125, a trijumfe u NBA ligi upisali su i Hjuston, Filadelfija i Atlanta.

Harison Barns je predvodio Kingse sa 32 poena, Dearon Foks je dodao 25, a Badi Hild 20, uključujući i četiri slobodna bacanja u posljednjim sekundama meča.

Bogdan Bogdanović je za 25 minuta na terenu postigao devet poena, uz jedan skok i tri asistencije, dok je Nemanja Bjelica za 32 minuta u igri imao učinak od osam poena, šest skokova i pet asistencija.

Na drugoj strani, Deantoni Melton je bio najbolji sa 24 poena, dok je Marko Gurudić za sedam minuta na terenu ubacio dva poena, uz po jedan skok i asistenciju.

Džejms Harden je sa 29 poena i deset skokova predvodio Hjuston do pobjede protiv Golden Stejta sa 135:105. Rasel Vestbruk je dodao 21, a Robert Kovington 20. U petom uzastopnom porazu Voriorsa najbolji je bio Endru Vigins sa 22 poena.

Filadelfija je nakon produžetka pobijedila Bruklin sa 112:104 uz 39 poena i 16 skokova Džoela Embida, dok je Atlanta bila bolja od Majamija sa 129:124 predvođena sjajnim Treom Jangom koji je zabilježio rekord karijere - 50 poena.

Janis Adetokumbo je sa 33 poena bio najefikasniji u pobijedili Milvokija protiv Detroita sa 126:106, dok je Šarlot bio bolji od Čikaga sa 103:93.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније