Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 10. 2013. 08:45   >>  08:45

KSCG

Ostavka Đorđija Pavićevića

Selektor kadetske košarkaške reprezentacije Đorđije Pavićević podnio je ostavku, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore. Pavićević je, kako je saopšteno, ostavku podnio „između ostalog, i zbog porodičnih razloga“.

Na sjednici, kojoj je predsjedavao predsjednik Saveza Milo Đukanović, razmatrani su izvještaji selektora svih reprezentativnih selekcija, osim selektora muške seniorske reprezentacije Luke Pavićevića, koji iz opravdanih razloga prihvaćenih od strane Predsjedništva, nije podnio izvještaj.

Predsjedništvo se nije izjašnjavalo o izvještajima, već će to uraditi kada bude stigao i izvještaj selektora Luke Pavićevića.

Predsjedništvo je donijelo odluku da se, uz tri muške mlađe reprezentativne selekcije (mlada, juniorska i kadetska), za takmičenje na prvenstvu Evrope B divizije prijavi i ženska juniorska reprezentacija.

Koordinator mlađih kategorija Vlado Šćepanović iznio je, kako se navodi na sajtu KSCG, svoje viđenje trenutne situacije i dao sugestije za unaprijeđenje rada u tim uzrasnim kategorijama. Donesene su i odluke za novu takmičarsku sezonu u I A MCKL, I B MCKL, I A ŽCKL i Ligama mladih.

Svi klubovi I A MCKL mogu da registruju po tri strana igrača, a obavezni su da među 12 prijavljenih za utakmicu imaju tri mlada igrača (1994. godište i mlađi), od kojih jedan uvijek mora biti u igri. Igrači iz Srbije i Bosne i Hercegovine od ove godine će se tretirati kao strani igrači. Klubovi I A MCKL moraju da imaju po dvije kategorije u Ligama mladih. Takmičenje u I A MCKL počinje 19/20. oktobra.

Takmičenje u Prvoj A ŽCKL počeće 26/27. oktobra. Svi klubovi I A ŽCKL mogu da registruju po tri strane igračice, a obavezni su da među 12 prijavljenih igračica za utakmicu imaju tri mlade igračice (1994. godište i mlađe), od kojih jedna uvijek mora biti u igri. Igračice iz Srbije i Bosne i Hercegovine od ove godine tretiraće se kao strane igračice. Klubovi I A ŽCKL moraju da imaju po dvije kategorije u Ligama mladih.

Prva B MCKL počinje 19/20. oktobra, klubovi mogu da prijave po dva strana igrača, a obavezni su da među 12 prijavljenih za utakmicu imaju tri mlada igrača (rođena 1996. godine i mlađe), od kojih jedan mora stalno biti na terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније