Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

24. 02. 2020. 21:57   >>  22:05 1

"REZULTAT NIJE REALAN"

Ivanović: Primili smo previše lakih poena

Košarkaši Crne Gore upisali su prvi poraz kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. "Crveni" su poraženi od Francuske u gostima, ali izabranici Boška Radovića imaju za čim da žale jer su velikim brojem grešaka olakšali posao velikom favoritu.

Najbolji pojedinac u crnogorskom timu bio je Nikola Ivanović sa 24 poena, a postigao je pet trojki iz isto toliko pokušaja.

"Dosta ružnije izgleda nego što je to stvarno bio odnos snaga. Imali smo momenata dobre igre, ali i momenata gdje primimo dosta lakih poena, 20 sekundi igramo dobur odbranu, ali u posljednje četiri sekunde ne umijemo da je završimo, da uhvatimo defanzivni skok ili iskontrolišemo lako polaganje i šut za tri poena. Te sitnice su nas koštale dobrog rezultata", kazao je Ivanović.

Crna Gora nakon dva kola kvalifikacija za Eurobasket ima polovičan učinak.

"Što se tiče cijelog prozora, mislim da je uspješan - pobjeda protiv Britanije koja je bila prioritet i solidna utakmica u Francuskoj do jednog momenta", dodao je plejmejker Budućnost Volija.

I Marko Todorović, jedan od najboljih u našem timu u ove dvije utakmice, smatra da krajnji rezultat nije realan.

"Kao u prvom meču imali smo odličnih 20 minuta, o onda 20 nešto lošijih minuta što ne smijemo da dozvolimo protiv ekipa kao što je Francuska. Teško je kada se igra pred njihovom publikom, bili smo ubijeđeni da imamo veće šanse ako ušemo u tijesnu završnicu, jr bi veliki pritias bio na njih, posebno nakon poraza u Njemačkoj, ali se to večeras nije desilo", izjavio je naš centar.

Kvalifikacije se nastavljaju u novembru, a Crnu Goru očekuju dva gostovanja. Izabranici Boška Radovića 26. novembra gostuju Nemačkoj, a tri dana kasnije Velikoj Britaniji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније