Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2020. 20:41 >> 21:04

JUNAK DERBIJA

Mirotić za pobjedu Barselone u Moskvi

Košarkaši Barselone pobijedili su večeras u Moskvi ekipu CSKA sa 82:80 (18:15, 19:25, 26:20, 19:20) u utakmici 26. kola Evrolige.

Barselona je upisala 20. pobjedu od početka takmičenja, dok ekipa Dimitrisa Itudisa sada ima skor 17/9.

Uzbudljiv meč u Moskvi riješen je u samom finišu. Osam sekundi prije kraja Majk Džejms je izgubio loptu i potom napravio faul nad Brendonom Dejvisom koji je realizovao oba slobodna bacanja i donio Barseloni prednost od 80:77.

Džejms se potom iskupio za prethodne greške i promašaje pošto je pet sekundi prije kraja pogodio trojku za izjednačenje, ali tu nije bio kraj. Ekipa Svetislava Pešića krenula je u posljednji napad, koji je košem 0,4 sekundi prije kraja riješio Nikola Mirotić.

Bio je to 23. poen Mirotića na utakmici koji je na kraju bio i najefikasniji u pobjedničkom timu. Kori Higins je postigao 17, a Dejvis 16 poena. U ekipi CSKA najbolji je bio Danijel Heket sa 17 poena.

Košarkaši Bajerna iz Minhena slavili su u gostima protiv Zenita sa 77:68 (19:20, 21:16, 20:18, 17:14). U duelu timova za začelja tabele, Bajern je upisao osmu pobjedu dok Zenit ima skor 7/19.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Greg Monro sa 26 poena, dok je Vladimir Lučić meč završio sa 10 poena, tri skoka i jednom asistencijom. U redovima ruskog tima najbolji su bili Ostin Holins i Gustavo Ajon sa 18, odnosno 17 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније