Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

02. 03. 2020. 19:05 >> 19:01

"VUČICE" U MONTANI

Džebo: Svjesni smo da nas čeka težak posao

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Montani sa istoimenim bugarskim timom utakmicu posljednjeg, 18. kola WABA lige. Oba tima su osigurala su plasman na finalni turnir. Krilni centar Budućnosti, Nikolina Džebo kazala je da je poraz u Beogradu od Crvene zvezde uslovio da podgoričkom timu za konačan plasman na tabeli ne zavisi samo od njegovim rezultata.

"Svakako moramo čekati ishod meča Beroe - Celje da bi saznali sa kim igramo u polufinalu, ali bez obzira na to naš cilj je da ligaški dio završimo pobjedom. Montana ima dobru ekipu, a bez obzira na ubjedljiv trijumf u Podgorici i činjenicu da su vezali dva poraza svjesne smo da nas čeka težak posao. Nadam se da možemo odigrati dobar meč i stići do pozitivnog rezultata", kazala je Džebo.

Crnogorski šampion u prvom meču u Podgorici slavio je 82:67.

Centar Patricia Bura smatra da je gostovanje u Montani možda i pravi test uoči oriprema za fajnal-for.

"Pokušaćemo da pokažemo da smo bolje i da u pozitivnom raspoloženju dočekamo najvažnije mečeve sezone. Neće biti lako, ali vjerujem da nakon Partizana možemo odigrati još jedan dobar meč i na pravi načinb završiti ligaški dio sezone", rekla je Bura.

Utakmica u dvorani Mladost počeće u 17 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније