Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 03. 2020. 20:22 >> 20:27

POČINJE PRIPREMA ZA ZVEZDU

Mijović: Moramo oscilacije da svedemo na minimum

Trener Budućnost Volija Petar Mijović istakao je da njegova ekipa mora da produži periode dobre igre ukoliko želi da se bori za titulu u ABA ligi.

"Plavi" su protiv Mornara dominirali 25 minuta, imali su i 24 poena prednosti, ali su tek u finišu slomili otpor rivala.

"Kad smo bili maksimalni, bili smo na 24 razlike, takav kvalitet iz 17-18 minuta mora da bude makar 30 minuta ako želimo da se borimo za titulu. Opijeni prednošću izgubili smo ritam, a Mornar počeo da pogađa, zna se kako je teško da se igra protiv nih kada imaju šutersko veče. Imam zamjerki na pristup u trećoj četvrtini, u kome su se oni nametnuli svojim talentom, ali i mi nijesmo bili na nivou. Ne mogu, međutim, da ne budem zadovoljan i srećan, jer smo obezbijedili drugo mjesto i imamo to što smo tražili - prednost domaćeg terena", rekao je Mijović.

U polufinalu gotovo izvjesno Budućnost čeka stari znanac - Crvena zvezda.

"Želio sam da obezbijedimo drugo mjesto, kako bismo imali vremena da se tempiramo za polufinale. Sada moramo da spremimo Tilija da bude važan dio tima, jer je zato doveden i da smanjimo oscilacije koje imamo", rekao je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније