Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 10. 2013. 14:35 >> 14:34

VELIKO POJAČANJE

Jelena Škerović u Budućnosti

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore Jelena Škerović novo je pojačanje Budućnost Volkana, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Direktor kluba Zoran Vujičić, kazao je da će dolazak iskusne košarkašice predstavljati veliko pojačanje, za mladi tim trenera Miloša Kovača.

"Izuzetno smo zadovoljni što će naša reprezentativka pojačati ekipu, što će mladim igračicama biti od velike koristi kao i šefu stručnog štaba Milošu Kovaču da sprovede sve zamisli uvježbavane u pripremnom period", rekao je Vujičić.

Škerović, koja je je karijeru počela u Budućnosti, potpisala je ugovor otvorenog tipa, koji joj omogućava da u slučaju kvalitetne ponude iz inostranstva može napustiti klub.

Ona je tokom ljeta trenirala sa košarkašicama Budućnost Volkana, a kada je izostala kvalitetna inostrana ponuda odlučila je da im se pridruži.

Škerović je četvrto pojačanje podgoričkog kluba ove sezone. Prije nje stigle su Amerikanka Hejli Lankster i srpske košarkašice Ana Radović i Milica Deura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније