Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: R.B. ]

11. 03. 2020. 23:09   >>  23:13 2

ABA LIGA

Partizan traži odlaganje plej-ofa

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da će predložiti odlaganje plej-ofa ABA lige zbog korona virusa i zabrane prisustva publike u dvoranama.

"KK Partizan će zbog situacije sa koronavirusom, ako ne bude moglo da se igra sa publikom, predložiti odlaganje početka plej-ofa ABA za početak ili sredinu aprila, do kada bi toplije vrijeme i preduzete zdravstvene mjere država regiona, učinile svoje", rekao je Mijailović za TV Partizan.

Ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović saopštio je juče da će se, zbog prevencije od širenja korona virusa, domaći i međunarodni sportski događaji u našoj zemlji održati bez prisustva publike.

Nakon ove odluke, jasno je da će domaća takmičenja biti odigrana bez prisustva navijača, kao i veoma zanimljiva završnica ABA lige.

Izvjesno je da će se od 27. marta za mjesto u finalu ABA lige nadmetati Budućnost Voli i Crvena zvezda, a moguća je i polufinalna serija između Mornara i Partizana.

Bez publike će se odigrati i duel četvrtfinala Lige šampiona između Budućnosti i Esbjerga, prvog vikenda aprila u Podgorici, prijateljski mečevi fudbalske reprezentacije protiv Letonije i Luksemburga, 26. i 30. marta pod Goricom, kao i susret naših vaterpolista i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetske lige, 17. marta u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније