Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: R.B. ]

12. 03. 2020. 09:44 >> 09:43

NBA LIGA

Dalas pobijedio Denver, poraz Majamija

Košarkaši Dalasa pobijedili su noćas Denver sa 113:97, uz dobru igru srpskog centra Bobana Marjanovića koji je ostvario rekord NBA karijere od 31 poena i 17 skokova.

Marjanović je taj učinak ostvario za 31 i po minut na terenu, a imao je i dvije ukradene lopte i asistenciju. U pobjedi se istakao i Luka Dončić sa 28 poena, devet asistencija, šest skokova i dvije ukradene lopte. Maksi Kleber dodao je 15 poena, a Tim Hardavej 14.

U ekipi Denvera najefikasniji je bio Džamal Marej sa 25 poena, šest skokova i pet asistencija, Vil Barton postigao je 23, a srpski košarkaš Nikola Jokić 14 poena, 13 skokova i osam asistencija.

Utakmica je jedna od četiri odigranih u noći kada je NBA liga saopštila da na neodređeno prekida sezonu zbog epidemije korona virusa.

Košarkaši Šarlota pobijedili su Majami sa 109:98, a predvodio ih je Devonte Grejem sa 30 poena. Pi Džej Vašington postigao je 17 poena uz sedam skokova, Majls Bridiž 16 poena uz osam skokova, a Kodi Zeler dodao je 14 poena i 11 skokova.

U poraženom timu najefikasniji je bio Derik Džons sa 23 poena, a dobru partiju prikazao je i Bem Adebajo sa 21 poenom, 10 asistencija i sedam skokova.

Filadelfija je pobijedila Detroit sa 124:106. Džoel Embid predvodio je Sikserse sa 30 poena, 14 skokova i tri asistencije. Al Horford postigao je 20 poena, 10 skokova i šest asistencija, a Tobajas Heris 15 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Najefikasniji u ekipi Detoita bio je Kristijan Vud koji je postigao 32 poena uz sedam skokova.

Njujork je poslije produžetka pobijedio Atlantu sa 136:131. Nikse su predvodili Džulijus Rendl sa 33 poena i 11 skokova i Ar Džej Baret sa 26 poena. Mičel Robinson dodao je 16 poena, Moris Harkls 14, a Elfrid Pejton 11 poena, 12 asistencija, pet skokova i četiri ukradene lopte.

Najbolji u ekipi Atlante bio je Tre Jang sa 41 poenom i 11 asistencija. Džon Kolins utakmicu je završio sa 22 poena i 15 skokova, a Džef Tig sa 15 poena.

Utakmice Sakramento-Nju Orleans i Oklahoma-Juta nijesu odigrane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније